ΑρχικήVideoΒικτόρια Χίσλοπ: «Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά και τους ανθρώπους της...

Βικτόρια Χίσλοπ: «Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά και τους ανθρώπους της Ελλάδας» (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τη Βικτώρια Χίσλοπ φιλοξένησαν μέσω skype η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος στην εκπομπή “Mini Καύσωνας” του Mega.
Η γνωστή Βρετανίδα συγγραφέας του best seller “Το νησί” που μεταφέρθηκε και στη μικρή οθόνη από το Mega, αναφέρθηκε στην πρόσφατη τιμητική πολιτογράφησή της ως Ελληνίδα.

«Τι ωραίο πράγμα, τι ωραίο δώρο αυτό για εμένα. Για πολλά χρόνια νιώθω Ελληνίδα στην καρδιά μου. Δεν έχω λόγια.  Είναι κάτι που ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς θα γίνει. Και ξαφνικά έγινε. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα» ανέφερε.

«Η Βρετανία δεν έχει την ομορφιά, την ιστορία και τους ανθρώπους της Ελλάδας. Όταν ταξιδεύω εδώ, είναι σαν να φτάνω στο χωριό μου, στη χώρα μου» συμπλήρωσε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε απορρίψει πρόταση από χολιγουντιανή παραγωγή για να κινηματογραφήσει το βιβλίο της: «Για μένα τα χρήματα δεν είναι τα πάντα. Συνήθως, το Χόλιγουντ, μετατρέπει τα βιβλία σε ταινίες, χωρίς σεβασμό στο μυθιστόρημα. Θα έδειχναν τους λεπρούς σαν τέρατα. Και δεν το ήθελα αυτό καθόλου. Γιατί οι λεπροί ήταν άνθρωποι όπως εμείς. Απλώς ήταν κακή τύχη να έχεις αυτό το πράγμα. Έτσι, τους αρνήθηκα. Όταν ήρθε το Mega, ήταν εύκολο για μένα να πω ‘ναι’”» ανέφερε (protothema.gr)

Πρόσφατα άρθρα