Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΟ ΠΑΟΔΑΝ ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις

Ο ΠΑΟΔΑΝ ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις

Από

Ημερομηνία

Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί ή είχαν ξεκινήσει να δουλεύονται από τον ΠΑΟΔΑΝ (εκτός από το «Μεραμπελλιώτικο μουσικό σεργιάνι» και την θεατρική παράσταση «Φαέθων» που θα δοθεί την Τρίτη 11 Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο Λατώ) ακυρώνονται υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Σγουρού στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων, τα κλιμακούμενα μέτρα που σιγά-σιγά λαμβάνει η κυβέρνηση και οι γενικότερες δυσμενείς εξελίξεις, οδήγησαν, άλλωστε, και τον ίδιο το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό να αναφέρει κατά τη διάρκεια του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου ότι ζήτησε από τον ΠΑΟΔΑΝ, είτε να περιορίσει είτε να μην πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα καθόλου εκδηλώσεις.

Όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Αλεξάκης, θέατρα, προβολές, παραστάσεις Καραγκιόζη που προγραμματιζόταν να γίνουν σε όλη την έκταση του Δήμου, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Σημειώνει ότι και οι δύο προαναφερθείσες εκδηλώσεις με το «Μεραμπελλιώτικο μουσικό σεργιάνι» και την θεατρική παράσταση «Φαέθων» θα πραγματοποιηθούν με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει πιθανή νέα έξαρση του ιού και γενικότερα εάν και μόνο το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα την επόμενη περίοδο.

Εάν, προσθέτει, παρουσιαστεί το οποιοδήποτε ζήτημα και δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του κοινού, τότε δεν θα γίνουν ούτε αυτές οι εκδηλώσεις. «Προτεραιότητά μας πάντα είναι η ασφάλεια» υπογράμμισε ο κ. Αλεξάκης

Πρόσφατα άρθρα