Ολόκληρη την εβδομάδα προβλέπεται να παραμείνει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός στην κλινική «covid» του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ύστερα από την ελαφρά υποτροπή που παρουσίασε από την Κυριακή, ανεβάζοντας και πάλι πυρετό.

Στην επικοινωνία που είχε η ΑΝΑΤΟΛΗ με το Δήμαρχο χθες βράδυ,  μας ενημέρωσε ότι εκτός από  το πρωί που είχε πυρετό, ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα και μέχρι τις 20.00 που είχαμε την επικοινωνία, παρέμενε απύρετος. Άλλο σύμπτωμα, όπως μας είπε, δεν παρουσίασε, οι ιατροί, όμως, έκριναν ότι πρέπει να επαναλάβει σειρά εξετάσεων και καλλιεργειών αίματος, ούρων κλπ. Ερωτώμενος, σχετικά με το τι θα πράξει η υπόλοιπη εκτελεστική ομάδα της Δημοτικής Αρχής που ολοκλήρωσε την περίοδο της κατ’ οίκον καραντίνας, ο κ. Ζερβός είπε ότι αφού κανένας τους δεν παρουσίασε κάποιο σύμπτωμα, θα μπορούσαν να επαναδραστηριοποιηθούν. Δεν γνωρίζει, όπως είπε, αν θα κάνουν νέο τεστ «covid» – αυτό θα το αποφασίσουν οι ιατροί, είπε χαρακτηριστικά.

Με e-mail που τους απέστειλε τους ζητά μέχρι και αύριο οι επισκέψεις και παραμονή τους στις Υπηρεσίες του Δήμου να είναι περιορισμένες και να πυκνώσουν σταδιακά ώστε να περάσει και η τρέχουσα εβδομάδα και σιγά – σιγά να επιστρέψουν στη ρουτίνα της δουλειάς.

Η δημαρχεύουσα δημοτική σύμβουλος Δέσπω Καρνιαδάκη θα εξακολουθήσει να αντικαθιστά τον Δήμαρχο και αυτή την εβδομάδα και μέχρι να κριθεί από την ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον κ. Ζερβό, ότι θα μπορεί να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.

 

Δείτε επίσης: Νέα σειρά γρήγορων τεστ σε φοιτητές – εργαζομένους στον Άγιο Νικόλαο

Δείτε επίσης: Συζήτηση για το επίδομα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου