Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού προκειμένου να αντιμετωπιστούν καταπείγουσες ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού θα εξετάσει ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΟΚΥΔΑΝ) για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», όπως δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό η πρόεδρος Πόπη Παγκάλου. Αυτό θα γίνει  λόγω των αδειών μέρους του προσωπικού για λόγους υγείας, αλλά και προκειμένου να καλυφθεί το κενό μίας κοινωνικής λειτουργού η σύμβαση της οποίας έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο (και αυτή είχε προσληφθεί εκτάκτως).

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την κ. Παγκάλου, τις επόμενες ημέρες θα γίνει μία συνολική εκτίμηση της κατάστασης, σχετικά με το πόσες προσλήψεις μπορούν να γίνουν, βάσει της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών που έφθασε στα χέρια του ΟΚΥΔΑΝ.

 

Συνεχίζει το πρόγραμμα

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του ΟΚΥΔΑΝ εξακολουθεί να βρίσκεται στη διάθεση των ευάλωτων συμπολιτών μας για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης, συνταγογραφήσεις ή για κάλυψη οποιαδήποτε άλλης ανάγκης στη δύσκολη αυτή συγκυρία της καραντίνας.

Κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλεύτριες, οικογενειακοί βοηθοί, για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 08:00-15:30, είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο 28410-86090, προκειμένου, όσο και όπως μπορούν, να σταθούν εμπράκτως δίπλα στους συμπολίτες μας, που στις δύσκολες αυτές ώρες έχουν άμεση ανάγκη από μια χείρα και μια φωνή βοηθείας.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.