Εντατικοί ήταν κατά τον μήνα Δεκέμβριο στην Κρήτη, οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκαν στο νησί στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας. Σήμερα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης δόθηκε στην δημοσιότητα ο απολογισμός δράσης της ΕΛ.ΑΣ σε όλο το νησί στον οποίο γίνεται αναφορά και στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της μόλυνσης Covid -19.

Σύμφωνα με τον απολογισμό των ελέγχων Covid -19 , τον Δεκέμβριο του 2020 πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη 54.945 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 3.535 παραβάσεις. Ειδικότερα σε διάφορα σημεία του νησιού πραγματοποιήθηκαν 51.688 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 3.426 παραβάσεις.

Σε καταστήματα, 2.454 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 105 παραβάσεις και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 803 έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις. Επιπλέον στα αεροδρόμια του νησιού πραγματοποιήθηκαν 3.927 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.