Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠροχωράει το "Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου" στη Νεάπολη

Προχωράει το “Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου” στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Για την πορεία του έργου “Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου” στη Νεάπολη, ενημερώθηκε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της έδρας Λασιθίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου από το ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης “Διαλυνάκειο” ο υπουργός εξέφρασε τον ενδιαφέρον του και επεσήμανε τη σημασία του έργου για την περιοχή και την Κρήτη γενικότερα.

Η ανάδοχος εταιρεία μελετητών, απέστειλε πρόσφατα την αρχιτεκτονική μελέτη και την τεχνική περιγραφή προς έλεγχο και τυχόν διορθώσεις, ενώ παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την κατάθεση του φακέλου έγκρισης παρέκκλισης όρων δόμησης στην πολεοδομία Αγίου Νικολάου.

Ενα σημαντικό για την περιοχή έργο προχωρά, και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους. Το Σωματείο Φίλων του Παιδιού Κρήτης για την δωρεά του που άνοιξε τον δρόμο για την υλοποίηση του οράματος, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης, για τη συνεργασία και την βοήθεια. Ιδιαίτερη μνεία στον βουλευτή και υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, που διαχρονικά και συστηματικά εργάζεται για την προώθηση και υλοποίηση του έργου.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη της κατασκευής του έργου και πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσουμε, καταλήγει η ανακοίνωση.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Τρίτης.

Πρόσφατα άρθρα