Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΑρνητικά όλα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων COVID-19 σε νήπια και βρέφη...

Αρνητικά όλα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων COVID-19 σε νήπια και βρέφη αλλά και στους  εργαζόμενους του Βρεφονηπιακού σταθμού «Αγίας Φωτεινής»

Από

Ημερομηνία

Από το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δήμου Ιεράπετρας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στην πραγματοποίηση τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων COVID-19 (rapid test) σε νήπια και βρέφη αλλά και στους  εργαζόμενους του Βρεφονηπιακού σταθμού «Αγίας Φωτεινής» προχώρησε το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας, στα πλαίσια προληπτικών ελέγχων που διενεργεί  ταχτικά ο Δήμος Ιεράπετρας.

Σκοπός της διενέργειας rapid test στις δομές μας γενικά, είναι πάντα η πρόληψη. Με στόχο την προστασία της υγείας των  παιδιών και των οικογενειών τους, ο Δήμος Ιεράπετρας εξασφάλισε τον απαιτούμενο αριθμό τεστ, για τους εργαζόμενους και όσα νήπια και βρέφη που φιλοξενούνται στο σταθμό επιθυμούσαν να υποβληθούν.

Στη συγκεκριμένη δομή υπήρχε πρόσφατα υποψία κρούσματος που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε παρόλα αυτά αντιμετωπίζονται πάντα με ευαισθησία όσα θέματα αφορούν σε παιδιά.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από την παιδίατρο των παιδικών μας σταθμών κ. Γιατζάκη Μαρία.

Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν  όλα αρνητικά.

Με εκτίμηση

Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη Μαρία

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

 

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα