Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυνάντηση του δημάρχου Ιεράπετρας με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Συνάντηση του δημάρχου Ιεράπετρας με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Από

Ημερομηνία

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, συναντήθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές ενόψει της εορτής του Πάσχα και να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση κυρίως στην πρόληψη και τις συνέπειες της πανδημίας.

Μετά το πέρας της συζήτησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Είναι η δεύτερη φορά που καλούμαστε να εορτάσουμε τη γιορτή του Πάσχα διαφορετικά από ότι είχαμε συνηθίσει. Εξακολουθούμε και βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία που απαιτεί από όλους μας υπευθυνότητα και σύνεση.

Απαιτείται να επιδείξουμε εγκράτεια και να συνεχίσουμε τηρούμε τα μέτρα προστασίας, ώστε να προστατέψουμε τους οικείους μας και έμπρακτα να αποδείξουμε την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο.

Ευχή όλων μας είναι του χρόνου να έχουμε επιστρέψει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής ξεπερνώντας τον σκόπελο της πανδημίας και να εορτάσουμε τη μεγαλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης με όλη τη λαμπρότητα που της αρμόζει.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για τη συνάντηση και την άψογη συνεργασία σε όλα τα ζητήματα και του εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία.»

 

Πρόσφατα άρθρα