ΑρχικήΣητείαΠολιτισμόςΣυναυλία Μάνου Παπαδάκη στη Σητεία

Συναυλία Μάνου Παπαδάκη στη Σητεία

Από

Ημερομηνία

“Η ΓΥΡΑ “

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

«Φτου ξελεφτερία για όλους»

Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών, εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του με τραγούδια, όνειρα, ενισχυτές, φώτα, καλώδια και γυρνάει τη χώρα.

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το “the magicbustour 2015-2020”, με το οποίο γύρισε όλη την χώρα, Αθήνα (εμφανίσεις: Αθήνα “Σταυρός του Νότου”- άλικο, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ρόδος, Χάλκη, Νεμέα, Άργος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση.

Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 4 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί, από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Θάνο Μικρούτσικο, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Χαρούλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Υπόγεια Ρεύματα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες, Στέλιο Μπικάκη, Λάκη Παπαδόπουλο κ.α.

Αφετηρία της “Γύρας”, ο νέος δίσκος που κυκλοφόρησε το 2019 με τον τίτλο «η γύρα», με συνεργασίες όπως αυτές, του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη, που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια. Έκπληξη τα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά που θα κυκλοφορήσουν από την megalakosproductions σε βυνίλιο και cd, με συμμετοχές όπως του Βασίλη Σκουλά, του Ψαραντώνη, του Νίκου Στρατάκη, εντός του 2021 από τον νέο δίσκο με τον τίτλο «Λαβύρινθος».

Με την παιδική ιαχή «φτου ξελεφτερία για όλους», που κάναμε ευχή για εφέτος, περιμένουμε να σμίξουμε και να τραγουδήσουμε δυνατά!

Παίζουν

Γιάννης Κοντάκης: ηλεκτρικό μπάσο

Παναγιώτης Μαυράκης: ηλεκτρική κιθάρα

Αποστόλης Γιασλακιώτης: ηλεκτρική κιθάρα

Πολυδωρος Φραντζεσκάκης: τύμπανα

Μάνος Παπαδάκης: ακουστική κιθάρα

Νίκος Οικονομεας: κλαρίνο

Σπύρος Ρουμελιώτης: Ήχος

 

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Άλσος Χλουβεράκη

Ώρα έναρξης 21.30 μ.μ.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Είσοδος Ελεύθερη

 

Πρόσφατα άρθρα