ΑρχικήΣητείαΠολιτισμόςΦιλανθρωπική εκδήλωση για ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Σητείας

Φιλανθρωπική εκδήλωση για ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Σητείας

Από

Ημερομηνία

Ο ΔΟΚΑΣ στα πλαίσια των Κορναρείων 2021 διοργανώνει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου Φιλανθρωπική εκδήλωση για το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Σητείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Χλουβεράκη στις 18.00 μ.μ.

H Parumba είναι ένας συνδυασμός ρυθμών μουσικής και κίνησης που προσφέρουν τόνωση, ενδυνάμωση, κάψιμο θερμίδων και βελτίωση φυσικής κατάστασης.

Εφευρέτης του Μαθήματος Parumba είναι ο Πάρης Κοντόπουλος, ένας performer με πολύ θετική ενέργεια που έχει δημιουργήσει τη δική του “σχολή” ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στερεότυπα εντάσσοντας στα μαθήματα του όλες τις κοινωνικές ομάδες χωρίς διακρίσεις.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στα 15 του αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά του και να γίνει χορευτής. Στη συνέχεια έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο όπου και διήρκησαν 3 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να επεκτείνει την εμπειρία του στην κινησιολογία και για ανθρώπους με αναπηρία, στο χώρο όπου και αποφοιτά ως πιστοποιημένος εκπρόσωπος.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, επινοεί την PARUMBA που προκάλεσε ανατροπές και η δουλειά του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διδάσκει τεχνικές και μεθόδους που έχουν να κάνουν με εναλλακτικές μορφές άσκησης.

Η PARUMBA έχει τεράστια επιτυχία με soldout τάξεις σε κάθε χώρο που φιλοξενείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Επιπροσθέτως έχει βρεθεί ως καλεσμένος σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα των παιδιών με αναπηρία ο σκοπός που αφορά την διοργάνωση του αναφερόμενου event είναι διπλός, μιας και ο ParisNagual είναι πρέσβης καλής θελήσεως της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ ενός εθελοντικού οργανισμού παιδιών και νέων με αναπηρία όπου μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις του πηγαίνει σε αυτό το σκοπό.

Γενική Είσοδος 5 ευρώ

 

Πρόσφατα άρθρα