Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςAπό το Ιατρείο Πόνου του ΓΝΑΝ ξεκίνησε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής...

Aπό το Ιατρείο Πόνου του ΓΝΑΝ ξεκίνησε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Ξεκίνησε, ανεπίσημα, από το μεσημέρι της Τετάρτης, με την αντιμετώπιση στο Ιατρείο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (που ξεκίνησε να επαναλειτουργεί στο ΓΝΑΝ από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου) ορισμένων πιο δύσκολων και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον περιστατικών (π.χ. ασθενείς με ανθεκτικά μυοσκελετικά νοσήματα, οσφυαλγίες, ισχυαλγίες, ινομυαλγίες), το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου, με διοργάνωση από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας  (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α.) μαζί με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική και Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρεταίειο Νοσοκομείο, υπό την αιγίδα της European League Against Pain (EuLAP).

Παρουσία της Σοφίας Παπαντωνάκη, υπεύθυνης ιατρού του Ιατρείου Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας και μέλος της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. και της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και της Μαρίας Κοκολάκη, Αναισθησιολόγου, Διευθύντριας Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου του Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ» και εκ των προέδρων του Συνεδρίου, αντιμετωπίστηκαν περιστατικά όπως μυοσκελετικού νευροπαθητικού πόνου, με λήψη αρχικά του αναλυτικού ιστορικού του ασθενούς, κλινική εξέταση στη συνέχεια και τέλος στη χορήγηση της κατάλληλης θεραπείας.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Πρόσφατα άρθρα