Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠρόσθετη επισήμανση ΣΤΟΠ και διαβάσεων

Πρόσθετη επισήμανση ΣΤΟΠ και διαβάσεων

Από

Ημερομηνία

Σειρά αποφάσεων για κυκλοφοριακά ζητήματα έλαβε, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίασή της με τηλεδιάσκεψη η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η Επιτροπή ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού για την επιπρόσθετη επισήμανση με led ή φανούς διακοπτόμενης κυκλοφορίας: στα ΣΤΟΠ στον κόμβο του Νοσοκομείου, στη γέφυρα και απέναντι από το κατάστημα του Λ. Μάρη στο λιμάνι και στις διαβάσεις στο Α΄ και Β΄δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου και στο Νηπιαγωγείο στην Αμμούδα.

Τα κολωνάκια

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, στο πλαίσιο των προτάσεων που ο ίδιος κατέθεσε προς την Επιτροπή, το γεγονός ότι ορισμένοι οδηγοί παρκάρουν έξω από τα κολωνακια ή τα Π που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία διασταυρώσεων οδών της πόλης, «αναγκάζει» ουσιαστικά τον Δήμο να εξετάζει τις διαπλατύνσεις – διευρύνσεις των πεζοδρομίων, μην έχοντας άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει και να «συμμαζέψει» τέτοια ζητήματα, που δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινή κίνηση των οχημάτων. Η λύση αυτή επιλέγεται, ουσιαστικά, προκειμένου να αποτραπεί μελλοντικά η τοποθέτηση κολωνακίων ή Π.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, τόνισε από την πλευρά του ότι συμφωνεί και ο ίδιος με τη λύση της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων σε σχέση π.χ. με κολωνάκια ή Π.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Δείτε επίσης: Στάθμευση μόνο για μηχανές απέναντι από τον ΟΤΕ

 

 

Πρόσφατα άρθρα