Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτάθμευση μόνο για μηχανές απέναντι από τον ΟΤΕ

Στάθμευση μόνο για μηχανές απέναντι από τον ΟΤΕ

Από

Ημερομηνία

Σειρά αποφάσεων για κυκλοφοριακά ζητήματα έλαβε, στη χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Εγκρίθηκε η πρόταση του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού για να τοποθετηθούν κολωνάκια απέναντι από τον ΟΤΕ στην Οδό Σφακιανάκη, με τη μετατροπή του χώρου στάθμευσης επί του δρόμου αυτού μόνο για μηχανές και όχι για αυτοκίνητα, προκειμένου να διευκολύνεται η παρέλευση των οχημάτων.

Προτάθηκε επίσης από τον κ. Ζερβό να καταργηθούν τα καταφύγια στροφής και η  επαναφορά του πεζοδρομίου στο κανονικό του πλάτος στη διασταύρωση των οδών Καπετανάκη- Κοντογιάννη, στο Φαρμακείο της κ. Γκούμα και απέναντι από το καφέ «Μέλι», από τη στιγμή που το μέτρο δεν τηρείται στην πράξη, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου από την Τεχνική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι όλες οι αναφερθείσες προτάσεις του Δημάρχου που εγκρίθηκαν θα πάνε προς συζήτηση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Δείτε επίσης: Διαπλάτυνση πεζοδρομίων ως λύση για το κυκλοφοριακό στον Αγ. Νικόλαο-αντί για τα κολωνάκια και τα Π που πολλοί αγνοούν

Πρόσφατα άρθρα