Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΗ Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς διακοπών των Αμερικάνων

Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς διακοπών των Αμερικάνων

Από

Ημερομηνία

Σύμφωνα με έρευνα της TravelAwaits, σχετικά με τους προορισμούς στους οποίους επιθυμούν να ταξιδέψουν οι Αμερικανοί τη νέα χρονιά, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους δέκα κορυφαίους προορισμούς διακοπών για τους Αμερικανούς το 2022.

* Πρώτη επιλογή για την υλοποίηση διεθνούς ταξιδιού για τους πολίτες των ΗΠΑ, το 2022, αποτελεί η Ιταλία, με τον Καναδά να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, το Μεξικό στην τρίτη, τη Γαλλία στην τέταρτη και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Ισπανία. Ακολουθούν η Ιρλανδία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Σκωτία και στη δέκατη θέση η Ελλάδα.

* Όσον αφορά στην επιλογή προορισμού, σημείο αναφοράς αποτελεί το κόστος και ακολουθούν η σωματική ασφάλεια, η προστασία της υγείας και τα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων Covid.

* Στην ερώτηση πώς σχεδιάζουν να ταξιδέψουν το 2022, πάνω από το μισό των συμμετεχόντων στην έρευνα -το 54%- σχεδιάζουν να κάνουν αεροπορικό ταξίδι, αλλά το αυτοκίνητο εξακολουθεί να αποτελεί δημοφιλή επιλογή μετακίνησης, με το 62% των ερωτηθέντων να σχεδιάζουν ένα οδικό ταξίδι το 2022.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

 

Πρόσφατα άρθρα