Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Κάθε σταγόνα του ελαιόλαδου Κριτσά 0,3 κρύβει τη μοναδική φροντίδα»

«Κάθε σταγόνα του ελαιόλαδου Κριτσά 0,3 κρύβει τη μοναδική φροντίδα»

Από

Ημερομηνία

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) απένειμε το Βραβείο της Χρυσής Μινωικής Ελιάς στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κριτσάς «για τη διάθεση του ελαιολάδου του με διαγωνισμούς κατά την περίοδο 2021/22». Επίσης, απένειμε το Βραβείο Χάλκινης Μινωικής Ελιάς στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κριτσάς «για την ποιότητα του ελαιολάδου με το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό του ΣΕΔΗΚ έτους 2021/22».

* Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κριτσάς Νίκος Αφορδακός μας δήλωσε: «Κάθε σταγόνα του ελαιόλαδου Κριτσά 0,3 κρύβει τη μοναδική φροντίδα με την οποία παράγεται εδώ και έναν αιώνα. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 1927 από μια ομάδα ελαιοπαραγωγών στην Κριτσά που πίστεψαν ότι μπορεί να χαρίσουν στον κόσμο ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο με πιπεράτη γεύση και πολύ χαμηλή οξύτητα. Είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που ξεκίνησαν την προσπάθεια. Διαρκής και αταλάντευτος στόχος της κοινής προσπάθειας των μελών του Συνεταιρισμού μας είναι η παραγωγή ενός από τα καλύτερα λάδια στον κόσμο.

Συνεχίζουμε την παράδοση διατηρώντας σταθερή τη δέσμευσή μας: Κάθε σταγόνα από το λάδι που βγαίνει με ψυχρή έκθλιψη από το ελαιοτριβείο μας, να έχει σταθερά την καλύτερη γεύση. Το ελαιόλαδό μας έχει διακριθεί και έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς και συνεχίζει να βραβεύεται. Τις διακρίσεις τις αφιερώνουμε σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού μας.

Η χρυσή διάκριση του Συνεταιρισμού μας για την διάθεση του ελαιολάδου, υποδηλώνει την ορθολογική διαδικασία διαχείρισης του προϊόντος, για την οποία όλα τα μέλη της Διοίκησης του Συνεταιρισμού καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Συνεταιρισμού είμαστε υπερήφανοι».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα