ΑρχικήΑθλητισμόςΓια την πρωτιά στον όμιλο της Α’ φάσης ο ΝΟΑΝ

Για την πρωτιά στον όμιλο της Α’ φάσης ο ΝΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Ένα μεγάλο αθλητικό διήμερο έρχεται στον Άγιο Νικόλαο, καθώς στο κολυμβητήριο «Γιώργος Μπίας» θα φιλοξενηθεί για την Α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής υδατοσφαίρισης των Ανδρών ο όμιλος της Κρήτης (4ος), με οικοδεσπότη τον Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου ο οποίος καλείται να πραγματοποιήσει έπειτα από πολλά χρόνια μια τέτοια διοργάνωση, φιλοξενώντας τον ΑΟ Τρίτων Αμαρουσίου και το ΝΟ Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη Β’ φάση μέσα στην έδρα τους και κυρίως να ζήσουν το συναίσθημα να αγωνιστούν στο «σπίτι» τους και μπροστά στον κόσμο τους, κάτι που οι περισσότεροι δεν είχαν την ευκαιρία έως τώρα σε επίπεδο ανδρών και με συντονισμένες προσπάθειες η διοίκηση του Ομίλου, κατάφερε να αποσπάσει τη θετική εισήγηση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Έπειτα από την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη Γ’ εθνική και της επιστροφής στην κατηγορία που παραδοσιακά ανήκει, υπάρχει ενθουσιασμός στο τμήμα και γενικότερα στους φίλους της ομάδας, κάτι που αναμένεται να φέρει μια γεμάτη κερκίδα, η οποία θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Κερούλη προκειμένου να κάνουν το απόλυτο στα δύο παιχνίδια, το οποίο θα τους φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας και στην επόμενη (Β΄) φάση της διοργάνωσης, εκεί που θα προκριθούν όλες, ανεξαρτήτως θέσης στη βαθμολογία τους στην Α’ φάση.

Με την προετοιμασία να έχει εξελιχθεί ιδανικά και τον ΝΟΑΝ να έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία ήταν σχεδόν επί εβδομαδιαίας βάσης, φαίνεται πως όλα θα εξαρτηθούν από την δική της απόδοση, καθώς αν καταφέρει να βγάλει την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει, θα μπορέσει να κάμψει την αντίσταση Τρίτων Αμαρουσίου και ΝΟ Ρεθύμνου.

Πρώτος αγώνας είναι απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα το πρωί του Σαββάτου στις 10.30, ενώ την Κυριακή στις 12.00 θα αντιμετωπίσει αυτή του Ρεθύμνου, με τις δυο τους να συναντιόνται το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.30.

Θετικά ήταν τα δείγματα στην τελευταία πρόβα για τους παίκτες του Γιώργου Κερούλη στο φιλικό τεστ και σε μια ακόμη δυνατή συνάντηση απέναντι στον ΟΦΗ τον οποίο φιλοξένησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κολυμβητήριο «Γιώργος Μπίας». Είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, παίρνοντας αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας, καθώς είχαν καλή απόδοση και στις δύο πλευρές του τερέν σε άμυνα και επίθεση και πλέον μένει να κάνουν κάτι αντίστοιχο στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, εκεί όπου μετρούν τα αποτελέσματα.

«Να αγωνιστούμε μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα»

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ για τα παιχνίδια με Τρίτων Αμαρουσίου και ΝΟ Ρεθύμνου, ο προπονητής του ΝΟΑΝ Γιώργος Κερούλης, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στις προπονήσεις με αποτέλεσμα η προετοιμασία να έχει εξελιχθεί εξαιρετικά. Αυτό μας κάνει να έχουμε όλοι μας αισιοδοξία ότι θα πάμε καλά, όμως βλέπουμε βήμα, βήμα κάθε παιχνίδι που έρχεται. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα και να έχουμε τον κόσμο μας δίπλα, με στόχο τη νίκη και στους δύο αγώνες που θα μα φέρει στην πρώτη θέση και θα μας δώσει το δικαίωμα να αγωνιστούμε και στην επόμενη φάση στην έδρα μας. Αρχικά με τον Τρίτων όπου είναι σημαντική αναμέτρηση λόγω του ότι πρόκειται για την πρεμιέρα και η νίκη θα μας επιτρέψει να αγωνιστούμε με ακόμη πιο ανεβασμένη ψυχολογία απέναντι στο ΝΟΡ. Είναι ευκαιρία για τις μικρότερες ηλικίες να γνωρίζουν καλύτερα το άθλημα παρακολουθώντας τρία καλά παιχνίδια. Η εικόνα μας στο τελευταίο φιλικό με τον ΟΦΗ ήταν πολύ καλή. Βγήκαν συστήματα, τα παιδιά είχαν πολύ όρεξη και διάθεση καθώς πλησιάζουν οι επίσημοι αγώνες και η ενέργεια που έχουν και η καλή ψυχολογία, θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του ομίλου της Κρήτης

1η αγωνιστική, Σάββατο, 10.30

ΝΟΑΝ-Τρίτων Αμαρουσίου

2η αγωνιστική, Σάββατο, 17.30

Τρίτων Αμαρουσίου-ΝΟ Ρεθύμνου

3η αγωνιστική, Κυριακή, 12.00

ΝΟΑΝ-ΝΟ Ρεθύμνου

Πρόσφατα άρθρα