ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΑποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ

Από

Ημερομηνία

Συνεδρίασε στα ιδιόκτητα γραφεία της ΕΠΣ Λασιθίου η Πειθαρχική Επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ανατολιωτάκη Γεώργιο (επιχειρηματίας) και το μέλος της Πετάση Εμμανουήλ (αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας), απόντος του Φαϊτάκη Θεόδωρου (επιχειρηματίας), παρουσία του ειδικού γραμματέα της ΕΠΣΛ Μανώλη Ατσαλάκη, ο οποίος είναι και γραμματέας της άνω Επιτροπής, με θέμα ανακοινώσεις των σωματείων του ΑΟΑΝ και του Κόρφου Ελούντας κατά της ΕΠΣ Λασιθίου, επιβάλλοντας τους χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Η απόφαση έχει ως εξής: Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης 02-06-2022 ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 17.30 συνήλθε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λασιθίου στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης (Εργατικής Εστίας 16) ύστερα από πρόσκληση του προέδρου αυτής κ. Γεωργίου Ανατολιωτάκη. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γεώργιος Ανατολιωτάκης (πρόεδρος), Εμμανουήλ Πετάσης (μέλος). Ο Θεόδωρος Φαϊτάκης (μέλος) ήταν απών. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία καθώς επί τριών μελών παρευρέθησαν τα δύο, άρχισε η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, με μοναδικό και αποκλειστικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκδίκαση δημοσιευμάτων-ανακοινώσεων των σωματείων ΑΟ Αγίου Νικολάου και ΑΟ Κόρφος Ελούντας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή ύστερα από πολύωρη διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη των Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, αποφάσισε: 1.Λαμβάνοντας υπόψη την αυτοπρόσωπη παρουσία του εκπροσώπου του ΑΟ Αγίου Νικολάου κ. Μακράκη Εμμανουήλ, καθώς και την απολογία του ενώπιον αυτής και αφού έλαβε υπόψη της όλα τα έγγραφα και την εκ νέου ανακοίνωση μεταμέλεια για τα αναγραφόμενα, αποφάσισε πάντα στα πλαίσια του Πειθαρχικού Κώδικα σύμφωνα με το άρθρο 20Α παρ. 2α 3 και 3 την επιβολή χρηματικής ποινής 300 ευρώ. 2.Επίσης σε ότι αφορά το σωματείο του ΑΟ Κόρφου Ελούντας που είχε κληθεί εγγράφως να παρευρεθεί εκπρόσωπος του στις 25-5-22 στα γραφεία της ΕΠΣ Λασιθίου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο αγνόησε την κλήση για απολογία δείχνοντας πρωτόγνωρη απαξίωση και μηδενισμό στο θεσμό, μη προσερχόμενο ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής. Εκ των υστέρων την επομένη 26-6-22 το σωματείο του ΑΟ Κόρφου Ελούντας απέστειλε στην ΕΠΣ Λασιθίου με email έγγραφο ζητώντας ειλικρινά συγνώμη για την απουσία του εκπροσώπου του, με τη δικαιολογία ότι αυτός που είχε οριστεί για να παρευρεθεί είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής που τον εμπόδισαν να παρευρεθεί. Η Πειθαρχική Επιτροπή επιβάλει στο σωματείο του ΑΟ Κόρφου Ελούντας σύμφωνα με το άρθρο 20Α παρ. 2α την επιβολή χρηματικής ποινής 300 ευρώ.

-Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Ανατολιωτάκης με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση της σεζόν 2021/2022, μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ είπε «Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Μανόλη Πετάση για την αρμονική συνύπαρξη μας και συνεργασία μας στο δύσκολο έργο μας, αποτελώντας το βασικό πυλώνα της Επιτροπής. Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω και τον ειδικό γραμματέα της ΕΠΣ Λασιθίου και γραμματέα της Πειθαρχικής Επιτροπής Μανόλη Ατσαλάκη για την πολύτιμη βοήθεια του, που για μια ακόμη φορά όπως κάνει πάντα, προσπαθεί για το καλό του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό καλοκαίρι».

Πρόσφατα άρθρα