Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςO δρόμος Κρούστα - Καθαρού, ένας σημαντικός δρόμος στο ορεινό αγροτικό δίκτυο...

O δρόμος Κρούστα – Καθαρού, ένας σημαντικός δρόμος στο ορεινό αγροτικό δίκτυο της περιοχής του Αγ. Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Κρήτης με το Δήμο Αγίου Νικολάου για την προώθηση έργων τοπικής ανάπτυξης καθώς και δράσεων κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βάρδας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρούστα Γιάννης Βάρδας, αφού στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήθηκε η συνδρομή και η στήριξη του Περιφερειάρχη προκειμένου να δρομολογηθεί η υλοποίηση ενός σημαντικού δρόμου στο ορεινό αγροτικό δίκτυο της περιοχής του δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο Περιφερειάρχης συμφώνησε στην χρηματοδότηση για τη σύνταξη φακέλου, προκειμένου να ωριμάσει το έργο για το δρόμο από τον Κρούστα προς το Οροπέδιο Καθαρού της Κριτσάς και στη συνέχεια να διεκδικηθούν πόροι για την υλοποίηση του έργου.

Πρόκειται για ένα αγροτικό δρόμο μεγάλη σημασίας για την περιοχή, ο οποίος έχει μήκος 8 km και υπάρχει αναγκαιότητα να αποκατασταθεί η βατότητά του, να γίνει ασφαλτόστρωση προκειμένου να είναι ένας δρόμος που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών. Μάλιστα σε ορισμένα σημεία θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη διάνοιξη το πλάτος του δρόμου προκειμένου να ανταποκριθεί σε ένα αγροτικό δίκτυο που καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες.

Τόσο ο καταγόμενος από τον Κρούστα Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Βάρδας, όσο και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Βάρδας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα που διατύπωσαν

Πρόσφατα άρθρα