ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣυζήτησαν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Πυροσβεστική Υπηρεσία

Συζήτησαν την αναγκαιότητα της αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Πυροσβεστική Υπηρεσία

Από

Ημερομηνία

Από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στις 25 Ιουνίου 2022 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης, αποτελούμενοι από τον πρόεδρο Μανώλη Αντωνακάκη, τον αντιπρόεδρο Στερεό Ατσαλάκη και τον Αντιπρόσωπο σύνεδρο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ Γεώργιο Φουσκολαγουδάκη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, όπου από την πλευρά της Ένωσης αναδείχθηκε η πλήρης διάσταση και το εύρος των προβλημάτων που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα.

Έγινε εκτενέστερη αναφορά για τα προβλήματα που αφορούν το Νομό Λασιθίου όπου μεταξύ άλλων, τονίστηκε εκ νέου, η αναγκαιότητα της αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Πυροσβεστική Υπηρεσία.  Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι στηρίζει και θα εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα και θα συμβάλει με σχετικές πρωτοβουλίες ώστε σύντομα να αναβαθμιστεί το Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος Μαν. Αντωνακάκης

O γενικός γραμματέας Γεώργιος Πλεμμένος

 

 

Πρόσφατα άρθρα