ΑρχικήΑθλητισμόςΜε Μιχ. Γιανναδάκη ο ΝΟΑΝ στη συνέχεια της Β’ εθνικής πόλο

Με Μιχ. Γιανναδάκη ο ΝΟΑΝ στη συνέχεια της Β’ εθνικής πόλο

Από

Ημερομηνία

Αντίστροφα για τα σημαντικότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής μετρούν στον Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, καθώς από αυτά θα κριθεί η πορεία της ομάδας στη διοργάνωση. Στόχος απέναντι σε ΑΟ Πετρούπολης το Σάββατο στις 17.30 στο «Γιώργος Μπίας» και την Κυριακή στις 12.00 κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου οι δύο νίκες και η πρωτιά στον όμιλο, που θα φέρει την ομάδα του Αγίου Νικολάου στην τελική φάση, ενώ ως εσχάτη των περιπτώσεων, είναι η μια νίκη που θα δώσει την πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης και θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία παράλληλα, αποφεύγοντας τα play out, μια διαδικασία στην οποία σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να βρεθούν οι Αγιονικολιώτες.

Ο Γιώργος Κερούλης βάζει τις τελευταίες «πινελιές» στην ομάδα του αυτές τις ημέρες και άπαντες με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια που έρχονται, γνωρίζοντας τη σημασία τους. Η νίκη στον πρώτο αγώνα θα απλοποιήσει κατά πολύ την κατάσταση και εκεί επικεντρώνονται, ώστε χωρίς άγχος στη συνέχεια να παίξουν για την πρωτιά.

Ο νεαρός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του μια ακόμη εξαιρετική επιλογή, καθώς ο Μιχάλης Γιανναδάκης θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας σε αυτά τα καθοριστικά ματς. Ο έμπειρος παίκτης ο οποίος μπορεί να μην ήταν στην περσινή πορεία της Γ’ εθνικής και την άνοδο, όμως ακολουθεί τις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με συμμετοχή και στα παιχνίδια στο τουρνουά στο Ηράκλειο το περασμένο σαββατοκύριακο, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις κυρίως στην άμυνα, παρ’ ότι μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις. Πρόκειται άλλωστε για έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΟΑΝ τα προηγούμενα χρόνια, μέλος της ομάδας που πήρε την άνοδο και αγωνίστηκε στην Α2 και πάντοτε μέσα στους πρωταγωνιστές της.

Ο τελευταίος που θα ενσωματωθεί με την ομάδα είναι ο Σταγάκης, ο οποίος αύριο βράδυ θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται λόγω σπουδών, κάνοντας καθημερινές προπονήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας του.

 

Χωρίς Κατσουλάκη, τέλος ο Μαραγκουδάκης

 

Δύο σημαντικές απώλειες θα έχει ο ΝΟΑΝ σε σχέση με την Α’ φάση της Β’ εθνικής. Ο Γιώργος Κερούλης θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο χανιωτών Γιώργου Κατσουλάκη και Δημήτρη Μαραγκουδάκη, οι οποίοι δεν συμμετείχαν και στο τουρνουά στο Ηράκλειο. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την ομάδα μίνι Κορασίδων του ΝΟ Χανίων της οποίας είναι προπονητής και συμμετέχει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Σε περίπτωση όμως που καλώς εχόντων των πραγμάτων ο ΝΟΑΝ προκριθεί στην τελική φάση και δεν υπάρχει αντίστοιχη υποχρέωση με το ΝΟ Χανίων, ο Κατσουλάκης θα βοηθήσει, σε αντίθεση με τον Μαρακουδάκη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν θα μπορέσει να συνδυάσει και την ενασχόληση του με το πόλο.

 

Πρόσφατα άρθρα