ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΟ παιδικός σταθμός στον οικισμό Γούδουρα

Ο παιδικός σταθμός στον οικισμό Γούδουρα

Από

Ημερομηνία

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γιώργου Ζερβάκη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας. Συζητήθηκε ο καθορισμός όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευαστικές εργασίες αποκατάστασης υφιστάμενου κτηρίου για τη δημιουργία Παιδικού Σταθμού στον οικισμό Γούδουρα της Δ.Ε. Λεύκης του Δήμου Σητείας».

«Πρόκειται», ανέφερε ο κ. Ζερβάκης, «για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από το Intering. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία καθυστέρηση. Δυστυχώς, όπως έχουμε πει κι άλλη φορά, από τη μία το πρόβλημα της υποστελέχωσης των τεχνικών υπηρεσιών, από την άλλη το πρόβλημα ότι εδώ και δύο χρόνια σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα ασχολούμαστε με τα θέματα του κορονοϊού, το συγκεκριμένο έργο έμεινε λίγο πίσω.

Δεν έχουμε πρόβλημα με τις προθεσμίες, ούτε με την χρηματοδότηση. Μπήκε σε προτεραιότητα, πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή οπότε προχωρούμε άμεσα στη διαδικασία της δημοπράτησης του έργου. Κι όπως φαίνεται, επειδή οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο κτήριο δεν είναι τέτοιου μεγέθους, που να δημιουργήσουν προβλήματα στον εργολάβο ή κάποιες καθυστερήσεις, εκτιμώ ότι, εάν ο εργολάβος είναι συνεπής, θα προχωρήσει άμεσα ώστε να έχουμε ένα παιδικό σταθμό λειτουργικό, ένα έργο που είναι αναγκαίο για την συγκεκριμένη περιοχή».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πρόσφατα άρθρα