Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Έλενα Παπαρίζου στη Νεάπολη

Η Έλενα Παπαρίζου στη Νεάπολη

Από

Ημερομηνία

Την εκρηκτική pop star Έλενα Παπαρίζου θα έχει στη μεγάλη εκδήλωσή της αυτό το καλοκαίρι η ΑΕ Νεάπολης. Όπως αναφέρει η ΑΝΑΤΟΛΗ και ο δημοσιογράφος Μανόλης Μαρκάκης, η συναυλία της γνωστής ελληνίδας τραγουδίστριας έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Νεάπολης.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν η εκδήλωση να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την Παθολογική Ογκολογική Κλινική του ΠαΓΝΗ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία, αναμένεται να γίνουν γνωστές από τους ανθρώπους της ΑΕΝ, οι όποιοι όπως σχεδίαζαν και επιθυμούσαν, βρήκαν ένα πολύ γνωστό όνομα όπως η νικήτρια της Eurovision του 2005, η οποία σταθερά βρίσκεται στην κορυφή του καλλιτεχνικού χώρου και είναι ιδιαίτερα αγαπητή. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι η όμορφη καλλιτέχνης, έχει κερδίσει τρία Μουσικά Βραβεία Αρίων, ένα 1 European Border Breakers Awards, 32 MAD Video Music Awards – περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Στις 14 Μαρτίου 2010, ο Alpha TV ανακήρυξε την Παπαρίζου ως τη 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνη από το 1960 με συνολικά επτά πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους. Όσον αφορά το 2010 έχει πουλήσει 167.000 δίσκους στην Ελλάδα, 24.000 δίσκους στην Κύπρο και 20.000 singles στη Σουηδία κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας της. Επίσης, τα τραγούδια της Παπαρίζου έχουν περισσότερες από 230 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube, περισσότερες από οποιονδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη.

Πρόσφατα άρθρα