Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημέρωση για την εμπρόθεσμη αποστολή των εντύπων αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης...

Ενημέρωση για την εμπρόθεσμη αποστολή των εντύπων αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων του δασικού χάρτη

Από

Ημερομηνία

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου δασικού χάρτη Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου διαπιστώσαμε ότι έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά και εμπρόθεσμα μεγάλος αριθμός  αντιρρήσεων και αιτήσεων διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων χωρίς όμως να έχει υποβληθεί στην Δασική Υπηρεσία ο φυσικός φάκελος με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι απαραίτητη η έντυπη αποστολή των αντιρρήσεων και των προδήλων σφαλμάτων εντός δέκα (10) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους, προκειμένου να ελεγχθούν και στη συνέχεια να διαβιβαστούν στις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ).

Ύστερα από τα ανωτέρω ενημερώνουμε όλους όσους υπέβαλαν εμπρόθεσμα αντιρρήσεις και αιτήσεις διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων ότι θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή τις υποβληθείσες αντιρρήσεις τους και τα υποβληθέντα αιτήματα διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων και μαζί με όλα τα επιπλέον δικαιολογητικά να τα αποστείλουν σε κλειστό φάκελο στην Διεύθυνση Δασών Λασιθίου, μέχρι τις 11 Αυγούστου 2022.

Η αποστολή μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικά είτε με αυτοπρόσωπη υποβολή στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου.

Οι μεν αντιρρήσεις θα αποστέλλονται στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης του Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ ) της Δ/νσης Δασών Λασιθίου, στην ταχυδρομική διεύθυνση ΣΥΑΔΧ Λασιθίου, Δ/νση Δασών Λασιθίου, Ρούσου Καπετανάκη 8, ΤΚ 72 100, Άγιος Νικόλαος, οι δε αιτήσεις διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων απευθείας στην Δ/νση Δασών Λασιθίου, Ρούσου Καπετανάκη 8, ΤΚ 72 100, Άγιος Νικόλαος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα