ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που φέρεται να κακοποίησε ένα γαϊδούρι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος που φέρεται να κακοποίησε ένα γαϊδούρι

Από

Ημερομηνία

Ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ,όμως με περιοριστικούς όρους ,αφέθηκε μετά την απολογία του ο 63χρονος όποιος φέρεται να κακοποίησε βάναυσα ένα γαϊδούρι στα Γραμμενοχώρια Ιωαννίνων.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 63χρονο,είναι να παρουσιάζετε το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ,καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του αντιδημάρχου, Δημήτρης Δήμος, έδωσε διαφορετική εκδοχή της υπόθεσης. Ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο, ο κατηγορούμενος το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά για άγνωστο λόγο το πόδι του γαϊδάρου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

«Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα», είπε ο κ. Δημήτρης Δήμος.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι οι πλατφόρμες στο διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από μηνύματα εκβιαστικά και απειλητικά σε βάρος του αντιδημάρχου και πως όπως και σε άλλες περιπτώσεις, «δικάζεται και καταδικάζεται ερήμην».

Ανέφερε ακόμη ότι ο 63χρονος αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε «ας σύρω ένα γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι» και πως την εκδοχή ατύχημα, δεν την διερεύνησε κανείς.

Πρόσφατα άρθρα