ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΣυνάντηση εργασίας του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τον Δήμαρχο Ανωγείων

Συνάντηση εργασίας του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τον Δήμαρχο Ανωγείων

Από

Ημερομηνία

Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Διοικητής της 7ης Υ.Πε. Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου, παρουσία του Υποδιοικητή της υπηρεσίας, Δημήτρη Αγαπίου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ανωγείων και την αναβάθμιση τόσο των κτηριακών εγκαταστάσεών του, όσο και του ιατροτεχνολογικού του εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο αυτό η συζήτηση επικεντρώθηκε στη δρομολόγηση των διαδικασιών για τη νομιμοποίηση του κτηρίου του Κ.Υ. Ανωγείων από την 7η Υπε. Κρήτης, με τη συνδρομή του Δήμου Ανωγείων.

Για τις ανάγκες αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της πρωτοβάθμιας μονάδας υγείας ο κ. Παπαβασιλείου δεσμεύθηκε για την προμήθεια νέου ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος και εμφανιστηρίου, σε αντικατάσταση των υφιστάμενων, με χρηματοδότηση της 7ης Υ.Πε. Κρήτης.

Ο Διοικητής της 7ης Υ.Πε. Κρήτης επίσης ενημέρωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα το ΚΥ Ανωγείων θα επισκεφθούν οι μελετητές για την εκπόνηση της μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων της μονάδας υγείας και την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής της απόδοσης, έργο το οποίο έχει ενταχθεί από την Περιφέρεια Κρήτης στο Πρόγραμμα INTERACT in Crete ELENA.

Οι κ.κ. Παπαβασιλείου και Αγαπίου από πλευράς 7ης Υ.Πε. Κρήτης χαρακτήρισαν εξαιρετική τη συνεργασία τους με τον Δήμαρχο Ανωγείων, επισημαίνοντας ότι η επαφή τους θα παραμείνει στενή, άμεση και εποικοδομητική στην κατεύθυνση υλοποίησης δράσεων και προτάσεων προαγωγής της δημόσιας υγείας, όπως και της επίλυσης πιθανών προβλημάτων που σημειώνονται.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Διοικητή και Υποδιοικητή της 7ης Υ.Πε. Κρήτης δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει το Κ.Υ. Ανωγείων, καθώς θεωρεί χρέος του να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την προστασία της υγείας και ευημερίας των κατοίκων του ορεινού αυτού τόπου.

Κοινός στόχος των δύο πλευρών  να υπάρξει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα σωστό υγειονομικό περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους στο Κ.Υ. Ανωγείων, όσο και για τους δέκτες των παρεχόμενων υπηρεσιών, ντόπιους και επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα