Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΔύο ακόμη προφυλακίσεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Δύο ακόμη προφυλακίσεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Δύο ακόμη προφυλακίσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό υπέγραψαν σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας.

Δύο από τους τέσσερις άνδρες που συνελήφθησαν μετά τα εντάλματα που εξέδωσε την περασμένη Πέμπτη η δικαστική λειτουργός οδηγήθηκαν στην φυλακή μετά τις απολογίες που έδωσαν σήμερα για τις συναντήσεις που είχαν κανονίσει με το 12χρονο κορίτσι.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς αναγνωρίστηκαν πριν λίγες ημέρες από το παιδί. Οι ίδιοι φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, αποδεχόμενοι πως “μιλούσαν” μαζί της μέσω πλατφόρμας.

Χθες οδηγήθηκε στη φυλακή άλλος ένας από τους συλληφθέντες μετά τα εντάλματα της δικαστικής λειτουργού, ενώ την Πέμπτη θα απολογηθεί ο τέταρτος συλληφθείς.

Με τη σημερινή απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, οι προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι και οι εννέα κατηγορούμενοι που βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα