Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΥπάρχει ελπίδα για την «Ημέρα Αγάπης» στον Αγ. Νικόλαο

Υπάρχει ελπίδα για την «Ημέρα Αγάπης» στον Αγ. Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης, έγινε μια ακόμα συνάντηση της πρώην οργανωτικής επιτροπής της «Ημέρας Αγάπης».
Ήταν το τελευταίο κάλεσμα καθώς σε όσα προηγήθηκαν δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση.

Μάλιστα η σχετική αιχμηρή ανακοίνωση έλεγε ότι αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε αυτή τη φορά, η «Ημέρα Αγάπης» δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ξανά.
Τελικά ήρθαν αρκετοί και το αποτέλεσμα ήταν ενθαρρυντικό. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας φορέας, μια οργανωτική επιτροπή, ο οποίος θα αναλάβει τη συνέχιση της διοργάνωσης. Συζητήθηκε, υπό προϋποθέσεις, η Ημέρα Αγάπης να πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γονέων.

Τα νέα μέλη μαζί με τα παλιά καλούνται να κάνουν το νέο ξεκίνημα. Από τους παλιούς παρευρέθηκαν η Ελπινίκη Γιατζάκη, η Ανθή Ρουμπελάκη και η Ελένη Τζερεμέ.  Μαζί τους η Ευγενία Μακρή Προϊσταμένη ΟΚΥΔΑΝ, η Γεωργία Γιαλαμίδου από το ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου, η Μαρία Κουργιαβούρη από το Σύλλογο Ηλιαχτίδα, η Κατερίνα Σπυροπούλου και η Γεωργία Κουργιαντάκη από την Ένωση Γονέων, η Μαρία Σπαθαράκη από το Πνευματικό Κέντρο και ο  Θανάσης Ταμιωλάκης από τη Σχολή Χορού.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για τη σωστή διαχείριση των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την «Ημέρα Αγάπης». Επίσης συζητήθηκε η σωστή διαδικασία εξεύρεσης των παιδιών που έχουν ανάγκες.

Η «Ημέρα Αγάπης» έχει ένα σημαντικό σκοπό καθώς μαζεύονται χρήματα, τα οποία βοηθούν παιδιά, τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες. Επομένως η συνέχισή της είναι επιτακτική, επιτελείται σημαντικό κοινωνικό έργο και είναι ανάγκη να υποστηριχτεί από όλους μας.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, η επόμενη «Ημέρα Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.
ΛΕΩΝ. Κ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα