Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςAnthony Horowitz: «The twist of a knife» - "Στην Κρήτη είμαι ευτυχισμένος!"

Anthony Horowitz: «The twist of a knife» – “Στην Κρήτη είμαι ευτυχισμένος!”

Από

Ημερομηνία

Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι ο φίλος Γιώργος Χουρδάκης. Ήταν το πιο πρόσφατο βιβλίο του φίλου του, αλλά και φίλου της πόλης του Αγίου Νικολάου, του Anthony Horowitz. Τίτλος του: «The twist of a knife»: «Αστείο, εθιστικό και έξυπνο! Το δίδυμο των Hawthorne και Horowitz για την καταπολέμηση του εγκλήματος είναι τόσο διασκεδαστικό όσο ποτέ» έγραψαν οι «Times» του Λονδίνου.

* Ο Άντονι περνάει πολύ χρόνο στην Κρήτη, έχει βελτιώσει πολύ τα ελληνικά του και ένα από τα όνειρά του είναι να ζήσει εδώ… στον Άγιο Νικόλαο όπου έχει αγοράσει ένα θαυμάσιο σπίτι δίπλα στη θάλασσα. «Έχω γράψει τρία ολόκληρα μυθιστορήματα στην Κρήτη και νομίζω πως εκεί είμαι πιο ευτυχισμένος από οπουδήποτε στον κόσμο», δηλώνει. «Αγαπώ τους ανθρώπους, τον καιρό, το εκπληκτικό Αιγαίο, την ιστορία, τη μυθολογία που διάβαζα παιδί, τους ελαιώνες, τις βραδιές με πανσέληνο, τον νυχτερινό ουρανό».

* Ο Άντονι έχει γράψει τις επίσημες νέες περιπέτειες των θρύλων Σέρλοκ Χολμς και Τζέιμς Μποντ, ενώ την άνοιξη του 2023 προβλέπεται να ξεκινήσουν, στην Κρήτη, τα γυρίσματα του δεύτερου βιβλίου της σειράς «Magpie Murders» («Moonflower Murders») με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν Ράιλαντ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

 

Πρόσφατα άρθρα