Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτήριξη του ΑΟ Λασιθίου στον Χ. Αλεξάκη και Λ. Ραφαϊλάκη

Στήριξη του ΑΟ Λασιθίου στον Χ. Αλεξάκη και Λ. Ραφαϊλάκη

Από

Ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λασιθίου με ομόφωνη απόφαση του,δηλώνει τη συμπαράσταση του σε δύο ανθρώπους με τους οποίους έχουμε εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μέλη του σωματείου,ως νυν και πρώην προέδρους του ΠΑΟΔΑΝ,τους Χάρη Αλεξάκη και Λευτέρη Ραφαϊλάκη, για την δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε λόγω αυτής τους της ιδιότητας στον Οργανισμό.
Έναν οργανισμό που έχει προσφέρει ποικίλες πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια,και που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διοργανώσεις μεγαλύτερων δήμων.
Έναν οργανισμό που παραχωρεί στα αθλητικά σωματεία του δήμου (όπως είμαστε εμείς και πολλά άλλα),γήπεδα για να αθλούνται εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες καθημερινά δωρεάν.
Είμαστε εδώ στηρίζοντας τους έμπρακτα και ηθικά,και για οτιδήποτε χρειαστεί να πράξουμε,και ζητάμε από τους αρμόδιους να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθεί άμεσα αυτό το θέμα και να λειτουργήσει ξανά ομαλά ο Οργανισμός αλλά και οι δύο συμπολίτες μας να απεμπλακούν από οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα τους βαραίνει,για ένα ή περισσότερα λάθη που έγιναν και μάλιστα χωρίς δική τους ευθύνη.
ΑΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πρόσφατα άρθρα