Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠρόσληψη προσωπικού στο ν. Λασιθίου ανακοινώνει η ΔΕΗ

Πρόσληψη προσωπικού στο ν. Λασιθίου ανακοινώνει η ΔΕΗ

Από

Ημερομηνία

Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικού αριθμού τριών ατόμων για κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας μέχρι 8 μήνες. Ο αριθμός, οι ειδικότητες και οι Μονάδες απασχόλησης του ως άνω προσωπικού εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
Κλάδος ΑΗΣ Αθερινόλακκου (Δ. Σητείας) ν. λασιθιου ΔΕ  Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων 8 μήνες 2
Κλάδος ΑΗΣ Αθερινόλακκου (Δ. Σητείας)

ν. λασιθιου

ΔΕ  Ηλεκτροσυγκολλητής ή Οξυγονοκολλητής 8 μήνες 1  

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ ΔΕΗ 1/2023 (ΑΗΣ ΑΘ 80/10.01.2023) και στο σχετικό Παράρτημα («Παράρτημα ΣΟΧ/ΔΕΗ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ,  ΑΗΣ /ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ») με σήμανση έκδοσης 05.02.2020, τα οποία αναρτώνται στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου που προκηρύσσει τις ανωτέρω θέσεις, στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σητείας, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και στα Κεντρικά Γραφεία (ΔΕΠΑΝ) στα οποία υπάγεται η Υπηρεσία μας.

Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ ΔΕΗ 1/2023, το σχετικό με την Ανακοίνωση Παράρτημα, καθώς και το σχετικό Έντυπο Αίτησης, αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr ακολουθώντας τη διαδρομή ΔΕΗ Όμιλοςà Ανθρώπινο Δυναμικό àΕυκαιρίες Καριέρας à Προκηρύξειςà Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού (8μήνες).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΗ ΛΙΓΝ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εξουσιοδοτημένη υπάλληλο του Κλάδου ΑΗΣ Αθερινόλακκου κα Ανδρεαδάκη Ελένη, e.andreadaki@dei.com.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας 28430-63075.

Κατ’ εξαίρεση, μόνο ως ύστατη επιλογή, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δ.Ε.Η. Α.Ε. / ΔΕΠΑΝ / ΚΛΑΔΟΣ ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΚΟΥ, Τ.Κ. 720 59, ΧΑΝΔΡΑΣ – ΣΗΤΕΙΑ, ΚΡΗΤΗ, υπόψιν κας Ανδρεαδάκη Ελένης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 28430 – 63075).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα