Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΟ διάλογος για το ΓΝΑΝ, η χειραψία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου...

Ο διάλογος για το ΓΝΑΝ, η χειραψία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου, τα… τραγούδια και οι selfies: Η επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πολύς κόσμος, όλων των ηλικιών, έδωσε το “παρών” το μεσημέρι της Τρίτης στο λιμάνι του  Αγίου Νικολάου, υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη (και πρώην πλέον Πρωθυπουργό αφού έχει ήδη ορκιστεί ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς στο δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου).

Μπροστά από το καφέ “Αστέρια” και στα πέριξ καταστήματα είχε από νωρίς συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμου, που μόλις αφίχθη ο πρόεδρος της ΝΔ… στριμώχθηκε γύρω του προσπαθώντας να τον ασπαστεί, ενώ πολλοί ήταν με τις σημαίες της Ελλάδας ή της ΝΔ στα χέρια.

Ο ίδιος, εμφανώς ικανοποιημένος και σχετικά χαλαρός μετά και τον εκλογικό θρίαμβο της 21ης Μαίου, μίλησε σε τόνους νίκης στο δρόμο προς τις δεύτερες εκλογές, ενώ πριν μπει στο αυτοκίνητο προκειμένου να αναχωρήσει λίγο αργότερα προς το Ηράκλειο, δεν έλειψε ο διάλογος με πολίτη για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, η χειραψία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη, τα… τραγούδια από δύο κυρίες-φανατικές υποστηρήκτριες της ΝΔ αλλά και οι… selfies που έσπευσαν να βγάλουν με τον Κ. Μητσοτάκη αρκετοί νέοι!

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα