Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤιμητική συναυλία για τον Χρήστο Λεοντή διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΝ

Τιμητική συναυλία για τον Χρήστο Λεοντή διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΝ

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με ένα  σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός σκοπεύει να σηματοδοτήσει το φετινό καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, συνδυάζοντάς το με την απόδοση τιμής στην ιστορική επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από το ολοκαύτωμα του Σπηλαίου της Μιλάτου.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης, η συναυλία είχε προγραμματιστεί, προσαρμοζόμενη και στις δυνατότητες των καλλιτεχνών για τις 25 Ιουνίου – προγραμματισμός όμως που ανατράπηκε, μετά και από τον καθορισμό των εθνικών εκλογών, πιθανότατα σε εκείνη την ημερομηνία. Οπότε, όπως είπε ο κ. Αλεξάκης, η εναλλακτική είναι η πραγματοποίηση της συναυλίας και της όλης εκδήλωσης, την προηγούμενη, 24 Ιουνίου, στο λιμάνι της Μιλάτου.

Στην εκδήλωση θα εκτελεστεί το μουσικό έργο «Καντάτα ελευθερίας» του Χρ. Λεοντή τον οποίο και θα τιμήσει ο ΠΑΟΔΑΝ για τα 60 χρόνια προσφοράς του στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Το έργο «Καντάτα Ελευθερίας» σε μουσική του Χρήστου Λεοντή περιέχει μελοποιημένα  κείμενα των Ρήγα ΦεραίουΔιονυσίου Σολωμού και  Ιωάννη Μακρυγιάννη.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Χορωδία του ΠΑΟΔΑΝ.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα