Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΠεριοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Οροπέδιο Λασιθίου με αφορμή τις ζημιές...

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Οροπέδιο Λασιθίου με αφορμή τις ζημιές από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ρένα Δαλαβέρου-Καρύδη περιόδευσε το Σάββατο 3 Ιούνη στον κάμπο στο Οροπέδιο Λασιθίου με αφορμή τις ζημιές που προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συνομίλησε με αγρότες που επλήγησαν και διαπίστωσε από πρώτο χέρι τις πολύ σημαντικές ζημιές, οι οποίες θα γίνουν πιο ορατές τις επόμενες μέρες και θα έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες στο αγροτικό εισόδημα της περιοχής.

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι επείγει άμεσα με ευθύνη της υπηρεσιακής κυβέρνησης, της Περιφέρειας, του Δήμου και του ΕΛΓΑ να γίνει καταγραφή των ζημιών και τα αποζημιωθούν άμεσα στο 100%.

Η Ρένα Δαλαβέρου-Καρύδη κάλεσε τους αγρότες του Οροπεδίου οργανωμένα να διεκδικήσουν:

  • Να γίνει άμεσα η εκτίμηση και η αναγγελία ζημιάς και να συμπεριληφθούν όλες οι καλλιέργειες που επλήγησαν από τις ακραίες βροχοπτώσεις.
  • Να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ στο 100% στους αγρότες και κτηνοτρόφους που έχει πληγεί η παραγωγή τους. Να αλλάξει εδώ και τώρα ο αναχρονιστικός κανονισμός του ΕΛΓΑ, να στελεχωθεί με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό και με επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
  • Να ανασταλούν οι πληρωμές των υποχρεώσεων των πληγέντων αγροτών μέχρι την αποζημίωσή τους για τις ζημιές τους.

Η υποψήφια βουλευτής κάλεσε την αγροτιά του Οροπέδιο να υποστηρίξει το ΚΚΕ στις εκλογές στις 25 Ιούνη γιατί είναι το μόνο κόμμα που είναι αληθινά στο πλευρό των αγροτών και υποστηρίζει τα συμφέροντά τους χωρίς δεσμεύσεις σε ντόπια ή σε ξένα συμφέροντα.

Γιατί με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό, καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη!

Από το Γραφείο Τύπου

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα