Μπορεί να μην συνηθίζεται να γίνονται συναντήσεις και συγκεντρώσεις σωματείων μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, όμως στον Κόρφο Ελούντας έχει προγραμματιστεί μια άτυπη γενική συνέλευση για το ερχόμενο Σάββατο. Η ομάδα της Ελούντας, έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, με νέο Διοικητικό σχήμα και την ομάδα να επανεκκινεί από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι δυνατή εκεί που ανήκει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με στόχο σταδιακά να μπορέσει και πάλι να έχει ρόλο πρωταγωνίστριας.
Οι «κυανόλευκοι» που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή στο Β’ τοπικό και την άνοδο τους, όρισαν ραντεβού το Σάββατο στις 18.00 στο Κοινοτικό κατάστημα της Ελούντας, προκειμένου να συζητηθεί η διαχείριση και το μέλλον του συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει: «Καλούμε όλους του φίλους της ομάδας σε άτυπη γενική συνέλευση: Σάββατο 26 Φεβρουαρίου. Ώρα 18:00. Κοινοτικό κατάστημα Ελούντας. Θέμα συζήτησης θα είναι η διαχείριση και το μέλλον του συλλόγου. Η παρουσία όσων αγαπούν την ομάδα κρίνεται απαραίτητη. Έχουμε πολλά να πούμε».