Για μια δυνατή αναμέτρηση, την οποία μπορεί να διαχειριστεί στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους αγώνες της τελικής φάσης εκεί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α2, ο ΝΟΑΝ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 13.00 στο κολυμβητήριο των Χανίων τον ΝΟ Ναυπλίου.
Ως γνωστόν οι άλλες δύο ομάδες του 1ου ομίλου ΝΑΣ Αλίμου και ΝΟ Καλαμάτας δεν θα αγωνιστούν, με την πρώτη να μην πιστεύει στις πιθανότητες που είχε έστω και περιορισμένες να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση, ενώ η δεύτερη ως ο αδύναμος κρίκος του ομίλου προτίμησε να μην ταξιδέψει, ούτε για… βόλτα στην Κρήτη.
Ο ΝΟΑΝ με δύο νίκες 12-6 επί του ΝΑΣ Αλίμου και 14-4 επί του ΝΟ Καλαμάτας και με ισοπαλία 9-9 με το ΝΟ Ναυπλίου, είχε κάνει το αποφασιστικό βήμα ανόδου, όμως θέλει να επικρατήσει απέναντι στο Ναύπλιο, κόντρα στο οποίο είχε δείξει πως έχει διαφορά δυναμικότητας όταν είχε βρεθεί να προηγείται με τέσσερα γκολ διαφορά, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα απώλεσε τη νίκη.
Έτσι ο Γιώργος Κερούλης, θα μπορέσει να κάνει πειράματα και δοκιμές απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως φάνηκε και στον αγώνα του 1ου γύρου στην έδρα του, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του Αγίου Νικολάου για τα καθοριστικά παιχνίδια της τελικής φάσης.
Η αποστολή του ΝΟΑΝ: Μάνος Ασκοξυλάκης, Νίκος Σταυρακάκης, Γιάννης Φαζός, Μάνος Γρ.Καμπανός, Χρήστος Αμπατζίδης, Αχιλλέας Ευαγγέλου, Ηρακλής Τσαγκαράκης, Φανούρης Βασιλάκης, Μάνος Μιχ. Καμπανός, Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Φιρφιρής, Νίκος Μπατάκης.