Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο, άνευ απροόπτου, αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για τη διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων για την κατασκευή ή συντήρηση και ανακαίνιση ανοιχτών αθλητικών χώρων (γήπεδα μπάσκετ και τένις πίσω από την πλαζ ΕΟΤ και πάνω από το Κολυμβητήριο, καθώς και στην Αμμούδα).
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ, τμήμα του έργου αφορά τη διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου στην περιοχή Αμμούδας όπου θα κατασκευαστεί πάρκο με κατάλληλη υποδομή, όπου θα αθλούνται οι νέοι με σκέιτ μπορντς. Οι ειδικές διαμορφώσεις που προβλέπεται να γίνουν στο πάρκο στοχεύουν να καλύψουν σε ένα βαθμό τις ανάγκες και των εξασκούμενων νέων στο συγκεκριμένο σπορ και είχαν σχεδιαστεί σε συνεννόηση του Δήμου με εκπροσώπους της ενδιαφερόμενης ομάδας.
Η ΑΝΑΤΟΛΗ με πολλά άρθρα της τα τελευταία χρόνια πρόβαλε και στήριξε το αίτημα των νέων που αγαπούν το σκέιτ μπορντ να αποκτήσουν κατάλληλο και ασφαλή χώρο για να αθλούνται.
Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε αποφασιστεί η απομάκρυνση των ξύλινων αυτοσχέδιων κατασκευών από την περιοχή της Λίμνης που χρησιμοποιούνται από ανήλικους ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες για αθλοπαιδιές.