Σε μια εκδήλωση που συγκέντρωσε, όπως πάντα, πολύ κόσμο απ’ όλο το νομό, το Επιμελητήριο Λασιθίου έκοψε το βράδυ της Δευτέρας την βασιλόπιτά του, συνδυάζοντάς την με την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια απονομή βραβείων σε επιχειρήσεις του Ν. Λασιθίου – μέλη του και σε αριστεύσαντες μαθητές.
Ιδιαίτερα σημαντικό και το αισιόδοξο μήνυμα του Προέδρου Θωμά Χαριτάκη, όπως προέκυψε από την ομιλία του: στο Ν. Λασιθίου τη χρονιά που πέρασε καταγράφηκε νέο ρεκόρ εγγραφών νέων επιχειρήσεων.
Στα βίντεο που ακολουθούν είναι οι τοποθετήσεις του κ. Χαριτάκη, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Νεκταρίου, του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, της βουλευτή Λασιθίου Κατερίνας Σπυριδάκη, του δημάρχου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλη, του αντιδημάρχου Αντώνη Μαυρή, του αντιδημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Μάνου Περυσινάκη, του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Βουτσινά.
Βραβεύσεις
Το Επιμελητήριο απένειμε τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Σπύρου Κοκοτού, «ενός ανθρώπου που υπήρξε εμβληματική μορφή του ελληνικού τουρισμού και συνδέθηκε όσο λίγοι με την ποιοτική ανάπτυξη του τόπου μας».
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ




































































































