Νέα παραμονή ποδοσφαιριστή της ανακοίνωσε η ΑΕ Νεάπολης αναφέροντας αναλυτικά:
Η 10η ανανέωση για την ομάδα μας.
Ο Γιάννης Μανωλιτσάκης θα στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της ομάδας μας να πετύχει τους στόχους της.
Ο Γιάννης, εντάχθηκε πέρυσι στο σωματείο μας, στη λήξη των μεταγραφών και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε καθώς εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και έπαιξε ελάχιστους αγώνες με τα χρώματα της Νεάπολης.
Φέτος ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τα μέγιστα, βρισκόμενος υπό την καθοδήγηση παλιών του γνώριμων στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.
Ο Γιάννης έδωσε τα χέρια με την διοίκηση και δήλωσε:
“Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα είμαι άλλο ένα χρόνο στην ομάδα της Νεάπολης. Γνωρίζω τους στόχους και τις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και θα κάνω τα πάντα από την μεριά μου για να τους εκπληρώσουμε”
Γιαννιώ, σου ευχόμαστε να έχεις μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να επιτύχεις τους προσωπικούς και ομαδικούς στου στόχους.