Ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει σύντομα τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, διαβεβαιώνει ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και για τη δυσαρέσκεια που υπήρξε από μερίδα οπαδών της ομάδας για την απόδοσή της, όπως και για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις.

Η συνέντευξη του Σίλβα:

H ομάδα φάνηκε επηρεασμένη από το παιχνίδι με την Αρσεναλ. Πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους ρυθμούς που τον είχαμε συνηθίσει;

«Δεν είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Ολα χρειάζονται δουλειά. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουμε το επίπεδό μας, το οποίο με την αξία μας κερδίσαμε. Όλοι βλέπουμε ότι είναι αναγνωρισμένο. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι όταν παίζεις ένα ματς μετά από Τσάμπιονς Λιγκ είναι φυσιολογική η κούραση ή το να έχεις επηρεαστεί. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να δώσουμε φρεσκάδα, αυτό δεν έγινε γιατί είχε προηγηθεί ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. Σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί, ήταν όμως μία νίκη σημαντική μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να δουλεύουμε. Δεν πιστεύω ότι το γεγονός ότι επηρεαστήκαμε από τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ θα κρατήσει δύο-τρεις εβδομάδες».

Τον Παναιτωλικό πώς τον είδατε και πόσο σας δυσκόλεψε; Και επίσης, ποιες μονάδες του Παναιτωλικού ξεχωρίσατε;

«Δεν πρόκειται να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες του Παναιτωλικού. Δεν το κάνω ποτέ. Ο αντίπαλος κάνει τη δουλειά του, εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο γιατί παίξαμε κάπως αργά σε σχέση με το πώς παίζουμε συνήθως. Δεν έχω σκοπό να αναλύσω τι έκανε ο αντίπαλος. Πιστεύω ότι εμείς ήμασταν κάπως αργοί, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πώς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ που δεν έγινε από την πλευρά μας».

Για πρώτη φορά επιλέξατε τον Φορτούνη και τον Τσόρι μαζί. Είχε γίνει γενικότερα κουβέντα και γενικότερα για το αν μπορούν να συνυπάρξουν. Τελικά, εσείς πήρατε απάντηση σε αυτό το ερώτημα;

«Δεν είναι εύκολο να τους βλέπουμε μαζί. Δεν είναι τόσο εύκολο να βρίσκουμε την ευκαιρία να παίζουν μαζί. Σήμερα ήταν από τα παιχνίδια που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να ρισκάρουμε περισσότερα πράγματα. Είχαμε κάποια κέρδη, όμως είδαμε ότι χάσαμε και κάποια άλλα όπως τα γρήγορα κατεβάσματα του Φορτούνη. Έχουμε καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιούνται μαζί».

www.pamesports.gr