Εκδήλωση για την υποστήριξη της προσπάθειας ενίσχυσης ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, μέσα από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο «Ρεξ».
Ήταν μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Αγίου Νικολάου, του ΟΚΥΔΑΝ, του ΠΑΟΔΑΝ και του Επιμελητηρίου Λασιθίου. Και έτυχε ευρείας ανταπόκρισης. Ο κόσμος προσήλθε για να ακούσει την Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου «Άγιος Δημήτριος» και παράλληλα να προσφέρει είδη ατομικής φροντίδας και χρήματα, στηρίζοντας έτσι το κοινωνικό έργο που επιτελείται με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μεταξύ των πολλών ακροατών ήταν και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ Νίκος Μουδατσάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης.
Η εκδήλωση δεν είχε εισιτήριο. Στο φουαγιέ όμως του «Ρεξ» υπήρχε «καλάθι αγάπης», όπου οι προσερχόμενοι μπορούσαν να προσφέρουν είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, καθώς επίσης και ένας κουμπαράς, όπου προσέφεραν και χρήματα -όλα για την ενίσχυση λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ