Τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 34, 32 και 38 χρονών συνελήφθησαν  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς κατασχέθηκαν 150 γραμμάρια ηρωίνης που παρέλαβαν μέσα σε δέμα.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, εντοπίστηκαν ο 34χρονος και η 32χρονη την ώρα που είχαν παραλάβει ένα δέμα από τα ΚΤΕΛ.
Ακολούθησε έλεγχος στον 34χρονο και στην 32χρονη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το δέμα, το οποίο περιείχε, συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 150 γραμμαρίων, το χρηματικό πόσο των 250 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος και η 32χρονη παρέλαβαν το δέμα κατ’ εντολή 60χρονου, ο οποίος είναι φυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης εκτός Κρήτης και στην συνέχεια θα το παρέδιδαν σε 38χρονο.
Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 38χρονος και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο κινητά τηλέφωνα, δύο αποδείξεις τραπεζικής συναλλαγής και το χρηματικό πόσο των 400 ευρώ, προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.