Τραυματισμός προκλήθηκε σε εργαζόμενο σε απορριμματοφόρο στον Άγιο Νικόλαο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ο τραυματισμός, όπως επισημαίνουν, είναι στη μέση και κρίνεται σοβαρός, χωρίς να απειλείται πάντως η ζωή του. Οι πρώτες εξετάσεις δείχνουν κακώσεις στη λεκάνη και στις γύρω περιοχές.

  • Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος άντρας Κ.Π., ο οποίος είναι εργαζόμενος του Δήμου τραυματίστηκε όταν διερχόμενο όχημα με ηλικιωμένο οδηγό τον παρέσυρε και τον “έριξε” πάνω στο απορριμματοφόρο που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα καθαριότητας κ. Σπύρος Μασσάρος.

  • Το μεσημέρι διακομίστηκε στο Ηράκλειο, δεδομένης της έκτασης των τραυμάτων και κυρίως των εξειδικευμένων παρεμβάσεων που θα χρειαστεί για τη συνέχεια προκειμένου να αποκατασταθούν τα σπασίματα στην περιοχή της  λεκάνης.

Δηλώσεις έκανε και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Αγίου Νικολάου κα Μαρία Λαζαράκη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηλικιωμένος οδηγός! Πάλι ηλικιωμένος οδηγός! Έλεος πια μ’ αυτούς τους ηλικιωμένους οδηγούς. Πάρτε τους επιτέλους τα διπλώματα. Πρέπει να σκοτωθούν πρώτα κάμποσοι?
    Περαστικά στον άνθρωπο!

Comments are closed.