Καταγγελία από μητέρα, έλαβε η ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στην παραλία της Άμμου, προς τον ΕΟΤ. Αναφέρει:

«Εκεί που αμέριμνα ήμασταν στην παραλία, ξαφνικά βλέπω δυο τουρίστριες να καταφθάνουν στην παραλία, Ρωσικής καταγωγής. Οι κοπέλες ήθελαν να αλλάξουν αλλά δεν υπήρχε χώρος κάπου να πάνε και έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν με τον παραδοσιακό τρόπο της πετσέτας. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν παρατήρησα ένα κεφάλι πίσω από ένα τοίχο να κοιτάζει επίμονα τις κοπέλες. Τότε αντιλήφθηκα έναν άντρα γύρω στα 30-35 ετών, με γυαλιά, να κάνει ασελγή κίνηση κοιτάζοντας τις τουρίστριες και τις υπόλοιπες γυναίκες της παραλίας (στο χώρο ήταν και παιδιά). Θέλω να τονίσω ότι στην αρχή νόμιζα ότι έκανε την ανάγκη του αλλά στην πορεία αφού έκατσε κάμποση ώρα το κατάλαβα. Τότε λοιπόν του φώναξα, τι κάνεις εκεί ρε; Και τρόμαξε και πήγε λίγα βήματα πίσω να μην τον βλέπω αλλά συνέχισε την πράξη του. Όταν αντιλήφθηκε ότι τον είχα δει και άρχιζα να κάνω φασαρία λέγοντας ότι θα πάρω την αστυνομία κρύφτηκε πιο κάτω. Τότε ένας άντρας από εκεί κοντά μου είπε ότι τον έχει δει κ άλλες φορές και υποψιαζόταν τι έκανε αλλά δεν ήταν σίγουρος.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία αλλά όση ώρα έμεινα ακόμα εκεί δεν είχε φανεί.

Απευθύνομαι λοιπόν ιδιαίτερα στις μαμάδες που πάνε εκεί τα παιδάκια τους καθώς έχει ίσκιο ιδιαίτερη προσοχή και μην φοβηθούν να αντιδράσουν αν τον δουν».