Πραγματοποιηθηκε χθες το βράδυ στον αυλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου της Νεάπολης η τελετή αποφοίτησης των μαθητών του ΓΕΛ Νεάπολης.
Μουσική, χορός, φαγητό (από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων) και φυσικά τα απολυτήρια συνοδευόμενα απο αναμνηστικά δώρα που προσέφερε το σχολείο, συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς η οποία άνοιξε και επίσημα τη νέα “σελίδα” στη ζωή των μαθητών της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Νεάπολης που τελείωσαν την μαθητική τους πορεία.
Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από τους μαθητές και τους γονείς τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΓΕΛ Νεάπολης  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η Αντιδήμαρχος Επάνω Μεραμπελλου κ Έφη Βελημβασακη – Κοκολακη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κίμωνας Χουρδακης και Κωστής Κοκκινης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νεάπολης κ. Νίκος συλλιγαρδος, ο τοπικός σύμβουλος Μανόλης Σπανακης ο Πρωτοσυγκελος της Μητρόπολης κ. Τιτος Ταμπακακης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Διαλυνακειου Νοσοκομείου Νεάπολης κ. Νίκος παντιερας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ Γιούλη Τζεβελεκακη μαζί με τα μέλη του Συλλόγου.
Δείτε το βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές της χθεσινής εκδήλωσης:

*Αναλυτικότερο ρεπορτάζ από την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Τετάρτης 28/06.

GIORTH APOFOITHSHS GEL NEAPOLHS_26.06.2017

– Πατήστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε και τις υπόλοιπες
ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ