Το τελευταίο αντίο θα πούνε σήμερα το απόγευμα φίλοι και συγγενείς στον 62χρονο γιατρό καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε χθες το πρωί από τον 37χρονο Βούλγαρο.

Η κηδεία του θα γίνει στον Άγιο Στέφανο, από όπου κατάγεται, της δημοτικής ενότητας Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

• Ο άτυχος γιατρός, η δολοφονία του οποίου προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία ολόκληρης της Κρήτης, βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του, το πρωί του Σαββάτου στο δρόμο Σητείας -Μακρύ Γιαλού. Το σώμα αλλά και το αυτοκίνητο του άτυχου 62χρονου ήταν γαζωμένα από σφαίρες καραμπίνας, τις οποίες» άδειασε» ο δράστης. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής , ο οποίος είδε τον δράστη να πετάει το όπλο του εγκλήματος και να φεύγει από το σημείο με ένα επιβατικό αυτοκίνητο άσπρου χρώματος. Τα αποτυπώματά του όμως είχαν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που πέταξε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο και το βράδυ του Σαββάτου ομολόγησε την πράξη του.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ