Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠροσδοκίες το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Αγ. Νικόλαο...

Προσδοκίες το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Αγ. Νικόλαο να στεφθεί με επιτυχία

Από

Ημερομηνία

Οι οργανωτικές λεπτομέρειες που θα επιτρέψουν την καλύτερη διεξαγωγή του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (τοπική διοίκηση Λασιθίου) κ. Κωνσταντίνο Φραγκάκη.

Όπως έγινε γνωστό το παραπάνω Συνέδριο πρόκειται να διεξαχθεί την Άνοιξη του 2018, ( 9 έως 13 Μαίου) στο ξενοδοχείο «Mirabello Beach & Villlage» στον Άγιο Νικόλαο, ενώ το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου έχουν ήδη αρχίσει ν’ εργάζονται πυρετωδώς  προκειμένου να εξασφαλίσουν την άψογη φιλοξενία στα μέλη της Δ.Ε.Α. στο Νομό Λασιθίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, έκανε γνωστό ότι ο δήμος, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξει η καλύτερη φιλοξενία για τους 300 περίπου εκπροσώπους των τοπικών διοικήσεων, καθώς και για τους εκπροσώπους των Διεθνών Ενώσεων.

«Θα πρέπει, ανέφερε, να συνειδητοποιήσουμε, ότι η αστυνομία είναι απαραίτητο κομμάτι για την ασφάλεια και την διατήρηση της κοινωνικής ισορροπίας! Έτσι με αφορμή το επικείμενο συνέδριο, πρόσθεσε, αλλά και σ’ ότι χρειαστεί στο εξής – δηλώνουμε- ότι θα είμαστε δίπλα τους. Προσδοκούμε το 34ο Συνέδριο να στεφθεί με επιτυχία ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε και αφορούν, αφενός την στήριξη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και αφετέρου την σωστή προβολή του τόπου και κατά συνέπεια του τουριστικού μας προϊόντος».

Εξ άλλου όπως έκανε γνωστό, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Φραγκάκης, έχει ήδη καταρτιστεί ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα φιλοξενίας των συνέδρων – ενώ όπως και κατά το παρελθόν έχει συμβεί σε ανάλογες διοργανώσεις – έτσι και στον Άγιο Νικόλαο – παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, τις επισκέψεις σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος – θα συγκεντρωθούν χρήματα που θα δοθούν σε κοινωνικό φορέα της ευρύτερης περιοχής.

Πρόσφατα άρθρα