ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΤι αλλάζει για τους οδηγούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Τι αλλάζει για τους οδηγούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Από

Ημερομηνία

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του εργοταξίου, του έργου Kατασκευής των Nέων Πτερύγων του Γ.Ν.Η. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, προκύπτουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων, εντός του περιβάλλοντα χώρου των κτιρίων του Νοσοκομείου.

Οι ρυμθίσεις ξεκινούν την Τετάρτη 18/04/2018
Αναλυτικά:
Η είσοδος όλων των οχημάτων εντός του οικοπέδου του Νοσοκομείου παραμένει η κεντρική είσοδος επί της Λεωφόρου Κνωσού.
Η περιφερειακή οδός δεν είναι πλέον διαθέσιμη.
Ακολουθώντας τις πληροφοριακές πινακίδες και τις πινακίδες σήμανσης της κυκλοφορίας τα οχήματα οδηγούνται από δρόμους μονής κατεύθυνσης, αφενός μεν, στους χώρους στάθμευσης, στην νοτιοανατολική πλευρά του οικοπέδου και αφετέρου οδηγούνται, στη βορεινή πλευρά, για να προσεγγίσουν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Εξοδος οχημάτων:
Τα οχήματα που κινούνται στην νοτιοανατολική πλευρά ακολουθώντας τις νέες σημάνσεις κυκλοφορίας εξέρχονται από νέα έξοδο επί της λεωφόρου Κνωσού, νοτιότερα της εισόδου.
Τα οχήματα που κινούνται στη βοριοανατολική πλευρά ακολουθώντας τις σημάνσεις κυκλοφορίας εξέρχονται από την υφιστάμενη έξοδο επί της οδού Ουρανίας.
Οχήματα ΕΚΑΒ
Τα οχήματα του ΕΚΑΒ, προσεγγίζουν τα ΤΕΠ και την κεντρική είσοδο του παλαιού κτιρίου χωρίς αλλαγές και εξέρχονται ακολουθώντας τις σημάνσεις κυκλοφορίας, από την νέα έξοδο επί της λεωφόρου Κνωσού. Η προσέγγιση στα ΤΕΙ και Μ.Τ.Ν. ακολουθώντας τις σημάνσεις, γίνεται όπως και των υπολοίπων οχημάτων, με έξοδο στην οδό Ουρανίας.

www.ekriti.gr

Πρόσφατα άρθρα