Ο αντιδήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κοζυράκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για την πρόσφατη ολοκλήρωση της διαγράμμισης του πάρκινγκ απέναντι από το ΚΕΠ. Μία δράση που έλαβε χώρα μετά από μεγάλη προσπάθεια, αφού παρά τις συνεχείς ενημερώσεις με κάθε τρόπο για τις εργασίες που θα λάμβαναν χώρα αρκετοί ιδιοκτήτες οχημάτων αδιαφόρησαν, άφηναν τα οχήματα τους εντός του χώρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που έγινε σε δύο φάσεις μάλιστα.

«Δυστυχώς η συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών μας ήταν απαράδεκτη. Ειδοποιούνταν τρεις- τέσσερις ημέρες νωρίτερα,  αλλά άφηναν στον χώρο τα αυτοκίνητά τους και δεν μπορούσε να γίνει η διαγράμμιση. Τελικά έγινε στο μεγαλύτερο μέρος πλην περίπου δέκα θέσεων.

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι είμαστε σε συνεννόηση με τους αρμοδίους ώστε σύντομα να προχωρήσουμε στην ανανέωση εκ νέου των διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών σε κομβικά σημεία της Σητείας, ώστε να είναι πολύ ορατές και υπάρχει ασφάλεια για τους πεζούς.

Γενικότερα προσπαθούμε με την βοήθεια των υπηρεσιών να έχουμε μία πόλη που να σέβεται τους πολίτες και να την σέβονται και οι πολίτες. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά προχωράμε με θετικά βήματα για να βελτιωνόμαστε συνεχώς», κατέληξε.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ