Η Σόνια Ταβλά ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με το συνδυασμό του Ν. Κοκκίνη:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Κριτσά από δύο εξαιρετικούς γονείς. Είμαι παντρεμένη με  τον Αντώνη Κυριακάκη και έχω 2 παιδιά το Μανώλη και τη Μαρία και πέντε εγγόνια.

Αποφοίτησα από τη σχολή επιστημόνων μαιών του μαιευτηρίου Αλεξάνδρα και εργάστηκα για μικρό διάστημα ως μαία στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια φοίτησα στην Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου  Αθηνών και εξειδικεύτηκα στην ακτινοδιαγνωστική.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ακτινοδιαγνώστης στον Αγ. Νικόλαο από 1991. Καθ´όλη τη διάρκεια του εργασιακού μου βίου είχα και έχω σαν στόχο μου το εργαστήριο μου και οι ιατρικές μου υπηρεσίες  να είναι υψηλού επιπέδου ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνουν συμπολίτες μας εκτός νομού   έχοντας  εγκαταστήσει μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και  ανανεώνοντας  τις γνώσεις μου συνεχώς

Με τον Νίκο το Κοκκίνη γνωριζόμαστε από παιδιάπαίζαμε στην ίδια γειτονιά. Συνυπήρξαμε στην κοινότητα Κριτσάς με την ιδιότητα του προέδρου και του δημοτικού συμβούλου. Στο νοσοκομείο του ΑγίουΝικολάου ως ειδικευόμενη ιατρός είχα την τύχη να παρακολουθήσω την δυνατότητά του να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και έτσι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατρέψει το επί χρόνια γιαπί σε ένα σύγχρονο για την εποχή  του νοσοκομείο και να μεταφερθούμε σε αυτό σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Συμπορεύομαι μαζί του πιστεύοντας ότι θα μπορέσουμε μετατρέψουμε το δήμο μας σε  ένα δήμο που αγκαλιάζει και ακούει όλους τους δημότες σε όλη την επικράτεια του. Για  εμένα δεν υπάρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΩ. Οι υποσχέσεις για μένα δεν έχουν θέση αλλά μόνο οι πράξεις  αυτό εξάλλου έκανα πάντα Ότι δεν μας αρέσει το αλλάζομε

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ κοιτάζουμε μπροστά.

Σαν άνθρωπος βάζω πολύ υψηλους στόχους για να μπορέσω να πετυχω.