Με καταμετρημένο πλέον το 100% των ψηφοδελτίων, προκύπτει ως εξής η αντιπροσώπευση των συνδυασμών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου.:

  • «Δικαίωμα στην Πόλη» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αντώνη Ζερβό και ποσοστό 43,61%: 12 έδρες
  • «ΑλλάΖουμε τον Δήμο» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Νίκο Κοκκίνη και ποσοστό 37,51%: 10 έδρες
  • «Νέα Πορεία» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Ανδριώτη και ποσοστό 14,38%: 4 έδρες
  • «Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Φιλιππάκη με ποσοστό 4,51% καταλαμβάνει 1 έδρα

Ο κ. Ανδριώτης ως επικεφαλής θα καταλάβει μια από τις τέσσερις έδρες του συνδυασμού και ο κ. Φιλιππάκης τη μια έδρα του συνδυασμού του. Ο Δήμαρχος που θα προκύψει από το β΄ γύρο δεν υπολογίζεται στις έδρες του συνδυασμού του, ενώ αντίθετα, ο επικεφαλής του ηττημένου συνδυασμού θα πάρει μια από τις έδρες που αναλογούν στο συνδυασμό του. Συγκεκριμένα, αν εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Ζερβός, τότε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε τον Δήμο» θα έχει τον κ. Κοκκίνη και 9 ακόμη συμβούλους, ενώ αν εκλεγεί δήμαρχος ο κ. Κοκκίνης, τότε ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην Πόλη» θα έχει τον κ. Ζερβό και 11 ακόμη συμβούλους.

Οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

  • Για το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» που εκλέγει δώδεκα συμβούλους: θα είναι 10 από την Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου, 1 από τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης και 1 από τη Δημοτική Ενότητα Βραχασίου.

Από τη ΔΕ Αγίου Νικολάου: Χ. Αλεξάκης, Θ. Χαριτάκης, Ι. Μαρίνος, Γ. Βάρδας, Δ. Καρνιαδάκη, Ευαγγ. Φανουράκη, Αντ. Μαυρής, Βαγγ. Μαυρικάκης, Γ. Καλογεράκης, Γ. Λουκάκης. Από τη Δ.Ε. Νεάπολης ο Κ. Καστελιαννάκης και από τη Δ.Ε Βραχασίου ο Μ. Λεμπίδης. Αν ηττηθεί ο κ. Ζερβός τότε εκτός θα μείνει ο Γ. Λουκάκης.

  • Για το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε τον Δήμο», οι δέκα δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι 7 από την Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου, 2 από τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης και 1 από τη Δημοτική Ενότητα Βραχασίου.

Από τη ΔΕ Αγίου Νικολάου: Ν. Καμινογιαννάκης, Μ. Βάρδα, Ν. Χαλκιαδάκης, Στ. Ατσαλάκης, Ι. Κοκκίνης, Ν. Αφορδακός, Σόνια Κυριακάκη-Ταβλά. Από τη ΔΕ Νεάπολης Αντωνία Οικονομάκη και Γ. Καφφετζάκης και από τη Δ.Ε. Βραχασίου ο Γ. Φθενάκης. Αν ηττηθεί ο κ. Κοκκίνης θα μείνει εκτός ένας από τους Ν. Αφορδακό-Σόνια Κυριακάκη-Ταβλά καθώς έχουν τον ίδιο αριθμό ψήφων.

  • Για το συνδυασμό «Νέα Πορεία», οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι 3 από την Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου (μεταξύ των οποίων ο κ. Ανδριώτης) και οι Ν. Πάγκαλος, Μαρ. Γάλλου και 1 από τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης ο Κ. Χουρδάκης.

 

  • Τέλος για το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Νικολάου» εκλέγεται ο κ. Φιλιππάκης.

 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους σταυρούς των υποψηφίων όλων των συνδυασμών.